menu
Home

24/04/2018

Tournée Générale zoekt Vlaamse en Franstalige artiesten

Onder de noemer Tournée Générale zetten Club Plasma en Clubcircuit, de netwerken van Franstalige en Vlaamse clubs, een uitwisselingsproject op in het kader van CultuurCulture, het cultureel samenwerkingsakkoord tussen de twee gemeenschappen. Met Tournée Générale willen de twee organisaties bands van elke gemeenschap in contact brengen met de andere kant van de taalgrens. Hiervoor zoeken Club Plasma en Clubcircuit Vlaamse en Franstalige artiesten. Vlaamse bands kunnen zich inschrijven via vi.be, voor Franstalige bands is er mycourtcircuit.be en jawel, alle genres zijn welkom!

De winnaars worden beloond met livecoaching/residentie en spelen minstens 2 concerten in één van de deelnemende muziekclubs van de andere taalgemeenschap tussen september en november 2018.

Info en voorwaarden: Schrijf je in op vi.be & mycourtcircuit.be voor maandag 14 mei 2018.

Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking tussen de zalen van Club Plasma: l’Atelier 210, l’Atelier Rock, le Belvédère, l’Entrepôt, la Ferme du Biéreau & le Salon; en Clubcircuit:  4AD, Democrazy, De Zwerver, Het Depot, N9 & Trix.

 

Met ondersteuning van de Vlaamse Overheid en de Communauté Française/Fédération Wallonie-Bruxelles.