menu
Home

09/01/2018

Kaart van de ‘hardere’ genres in België

In 2017 sloegen de partners van Be for Music de handen in elkaar in navolging van het Loud programma van Court-Circuit, dat zich inzet voor de metal en hardrock sector, om een beter zicht te krijgen op de scene van de hardere gitaren (metal, stoner, noise, punk, hardcore …). Met een fantastisch resultaat!  Met de hulp van muzikanten en professionals in de sector brachten we alle venues en festivals, managers, boekers, labels, promomensen … die actief zijn in die specifieke scene(s) in kaart.

Ontdek de kaart met venues en festivals hier! Vergaten we volgens jou belangrijke venues of festivals die zich ook inzetten voor de metal of hardrock scene? Let us know. Zo kunnen we de kaart blijven verbeteren. Daarnaast verzamelden we heel wat gegevens van managers, boekers, labels en promomensen, … die niet zo gemakkelijk op een kaart weer te geven zijn. Hulp nodig om je kabaal te promoten en uit te brengen? Poppunt (popadvies@poppunt.be) of Court-Circuit (caroline.courtcircuit@gmail.com) to the rescue!

Zeg nu nog eens “ik weet niet waar ik in godsnaam kan gaan spelen” of “ik zoek een label dat mijn lawaai wil uitbrengen”…