menu
Home

04/05/2018

Jonge Wolven/Jeunes Loups 2018

Jonge Wolven/Jeunes Loups’ is een muzikaal concours dat jonge, beloftevolle bands wil helpen zichzelf te ontwikkelen, over de taalgrens heen. Ook dit jaar, voor de 14e keer al, krijgen bands de kans om tijdens de Gentse Feesten te tonen wat zij waard zijn.

Trefpunt en AVS geven met ‘Jonge Wolven/Jeunes Loups’ jonge muziekgroepen de kans om uit hun startblokken te schieten, dit in samenwerking met Poppunt en Court-Circuit. Het concept is gekend: 18 bands halen tijdens de Gentse Feesten alles uit de kast. Daarna beslist een jury welke de meest beloftevolle band is en wie de beste live-performance neerzette. Dit jaar nodigen we, net als twee jaar geleden, Waalse en Brusselse bands uit om mee te doen aan het concours. De winnaars kunnen rekenen op een zeer mooi prijzenpakket: ze krijgen onder andere een plaatsje in de programmatie van het hoofdpodium tijdens de volgende Gentse Feesten, een optreden in de Trefpunt concertzaal en veel meer.

Wil je graag zelf meedoen aan deze muzikale wedstrijd? Waag dan gewoon je kans en schrijf je in via vi.be of via mycourtcircuit.be voor 23 mei. Wie weet treed jij wel in de voetsporen van onder andere Amatorski, Sarah Ferri, Barefoot & The Shoes, Bear run, Momma Said No, Jah Geberation …