menu
Home

09/05/2016

Start inschrijvingen tweede editie Jonge Wolven – Jeunes Loups

Het “Concours der Jonge Wolven’ heet sinds 2015 “Jonge Wolven – Jeunes Loups’ en is nu een nationaal muziekconcours over de taalgrens heen. De intussen welbekende muziekwedstrijd voor jong talent kan sindsdien rekenen op de expertise van BE for Music.

Ben jij muzikant(e) of lid van een jonge band die een volgende stap in de muziekcarrière wil nemen? Ben jij een lustige wolf die elke kans wil grijpen om je muziek verder te verspreiden en op steeds grotere podia te staan? Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor het muziekconcours Jonge Wolven – Jeunes Loups van Trefpunt Vzw!

Wie treedt in de voetsporen van Momma Said So en Alaska Gold Rush (2015), Barefoot & The Shoes en Massa Nobu (2014), Captain Oats en Band Of Eli (2013), ONS en Al Di Miseria (2012), Roselien Tobbackx en Scrappy Tapes (2011), Bear Run en Renée (2010) €¦ ?

Inschrijven kan van 9 mei tot en met 31 mei. Naast een mooi prijzenpakket krijgen de winnaars ook de unieke kans om een concert te spelen op het groot podium van Sint-Jacobs tijdens de volgende editie van de Gentse Feesten!