menu
Home

22/04/2016

BE for Music @ Music in Progress

Op zaterdag 30 april vindt in de Brusselse Botanique en PointCulture Music in Progress plaats; de info- en ontmoetingsdag voor muzikanten van Court-Circuit en t-heater.

Met Collaborations avec régions et pays voisins (13.30u in de Witloof Bar, Botanique) en de Music Pitch (15.30u in PointCulture) wordt in het programma ook plaats gemaakt voor BE for Music; uitwisseling van tips en expertise met Belgische Frans- en Nederlandstalige muziekprofessionals.

 

COLLABORATIONS AVEC REGIONS ET PAYS VOISINS 

13.30u – Witloof Bar, Botanique

De conferentie rond de samenwerking en uitwisseling met regio’s en buurlanden zal plaatsvinden in de Botanique. Door vier organisaties en professionals uit te nodigen die actief zijn in het ontwikkelen van culturele partnerships, wil Court-Circuit aantonen hoe uitwisseling aanmoedigend werkt en een bron van creatie is. Het is ook de gelegenheid om even een stand van zaken op te maken over wat er in het buitenland en bij ons gebeurt, en wat er in het buitenland dankzij ons gebeurt.

Moderator : Saà¯d Al Haddad (Fm Brussel)

Panelleden : Michaël Content (à‡a Balance, réseau Multipistes), Maeva Justice (Le Grand Mix – Tourcoing – FR), Denis Jalocha (Le Salon, Club Plasma) & Luc Waegeman (Kinky Star)

 

MUSIC PITCH: ALTERNATIVE MUSIC PROMOTION 2016

15.30u – PointCulture

Overtuigd van de kwaliteit van je project? Twijfel je nog over wat wel of niet werkt voor je band? Stel je vragen op de Music Pitch! Kom je project voorstellen voor een panel met professionals uit Frans- en Nederlandstalig België en Nederland en ontvangt direct feedback op wat je doet. Een opportuniteit om iets van hen op te steken, of misschien leer je iets van de andere aanwezige bands en hun feedback of omgekeerd…

Panelleden : Ewout Van der Linden (Music Motion ” NL), Benoît Hageman (Magasin 4), Emile Bode (The Room Recordings ” NL), Jarl Hector (Amp Amsterdam) & Bart Somers (Soundboxes)