menu

19/01/2016

BE for Music @ Propulse 2016

BE for Music is opnieuw te gast op ProPulse, het Brusselse rendez-vous voor de podiumkunsten in Botanique! Op 3 en 4 februari gaan we overdag voor ontmoetingen tussen muzikanten en muziekprofessionals, de avonden zijn gewijd aan muziek.

 

Woensdag 3 februari

We nodigen je uit op de eerste sessie van Court-Circuit’s ‘Alternative Music Program’ getiteld “Opkomend & Innoverend – Muziek uit de Belgische underground” (Franstalig). Deze BE for Music-sessie vindt plaats op woensdag 3 februari in het Brusselse PointCulture (tegenover Botanique), van 14u tot 17u.  Op het programma: ontmoeting met Belgische muzikanten/muziekprofessionals Rudy Trouvé (ex-dEUS, KissMyJazz, Gore Slut€¦) en Patrick Codenys (Front 242) en presentatie van de app Belgium Underground.

’s Avonds is BE for Music te gast in Botanique. Club Plasma en Clubcircuit presenteren er samen twee bands: het Vlaamse Siam (Orangerie, 20u50) en de Franstalige band APRILE (Orangerie, 22u30).

 

Donderdag 4 februari 

Op donderdag 4 februari wordt er door het Prins Filipfonds (dankzij hen heeft BE for Music een website 👌) zowaar hulde gebracht aan BE for Music! In de marge van ProPulse zijn we die avond te gast op ‘Jonge kunstenaars zonder grenzen’, een privé-evenement in aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Filip, van Joëlle Milquet, Viceminister-president en Franse Gemeenschapsminister van Onderwijs, Kleine Kinderen, Kinderdagverblijven en Cultuur en van Sven Gatz, Vlaams Gemeenschapsminister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel.

Als afsluiter programmeren we het Belgische project electric)noise(machine, om 20u in de Rotonde.